Oberta la convocatòria per a la programació estable d’arts visuals del Convent de les Arts

Parlem contemporani? és el primer cicle de programació estable d’arts visuals que organitza el Convent de les Arts d’Alcover (Tarragona). Amb vocació de cicle anual, la present convocatòria obre les portes del Convent, un projecte de llarg recorregut però incipient, als artistes visuals de disciplines i indisciplines diverses, per fer-los copartíceps de la seva pròpia maduració.

Cortesia del Convent de les Arts

Si fins ara, les instal·lacions acabades del Convent han servit per allotjar residències i espectacles d’arts escèniques i musicals, aquest 2017 arriba l’hora d’obrir alguns desl espais en procés per a mostrar i produir obres de l’àmbit de l’arquitectura efímera, les instal·lacions, el vídeoart o la performance.

La present convocatòria serveix per a escollir les propostes que mensualment, durant un semestre, s’aniran presentant en sessions de crítica i debat, establint el que pretén ser un punt de trobada per als creadors i públic especialitzat, alhora que punt d’atracció per al públic en general.

La participació és oberta a tota persona que sigui originària o tingui fixada la seva residència en l’àmbit del Camp de Tarragona. No hi ha cap restricció respecte a l’edat, la formació o la nacionalitat.

Data límit: 2 de setembre de 2017.

Més informació. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s